Produkty polecane

japońskie noże

SmakProstoty.pl - Japońskie kamienie syntetyczne Boba Kramera - linia Euro Carbon
Film
Film

Bob Kramer - Euro Carbon - profesjonalne, japońskie ostrzałki syntetyczne

Wielką pasją i życiową misją cenionego na całym świecie, legendarnego już mistrza kowalstwa, Amerykanina, Boba Kramera, (...)
SmakProstoty.pl - Unikatowe, japońskie noże damasceńskie Boba Kramera - linia Stainless Steel
Film
Film

Bob Kramer - japońskie, 100-warstwowe, damasceńskie noże Stainless Steel

Uznany za autorytet w dziedzinie kucia i ostrzenia luksusowych, mistrzowskich noży kuchennych, Amerykanin, Bob Kramer, (...)
SmakProstoty.pl - Bob Kramer prezentuje metodę ostrzenia noży na kamieniach Zwiling Twin Pro
Film
Film

Bob Kramer i kamienne ostrzałki Zwilling Twin Pro

Niemiecki koncern Zwilling, korzystając z gigantycznej wiedzy, ogromnej pasji i wielkiej namiętności do ostrych noży, (...)
Chlebowe przesądy i przeżegnana bułka
Artykuł
Artykuł

Chlebowe przesądy i przeżegnana bułka

Tak, dobrze Państwo widzą, rzecz będzie o bułce z krzyżem, czyli bułce „przeżegnanej” i przesądach związanych (...)
SmakProstoty.pl - Japoński unikat - noże kute ze stali i żelaza - Haiku Kurouchi Tosa
Film
Film

Chroma - Chwytające za serce japońskie noże Haiku Kurouchi Tosa

Linia mistrzowskich, ręcznie kutych, japońskich noży Haiku Kurouchi Tosa, marki Chroma, należy do niezwykle wąskiego (...)
Co lepsze - dobry nóż damasceński, czy japoński nóż Haiku Kurouchi Tosa?
Artykuł
Artykuł

Co lepsze - dobry nóż damasceński, czy japoński nóż Haiku Kurouchi Tosa?

Kiedy ktoś mnie „nożowo” zaczepi, muszę się mocno i szeroko wyżyć. Mówię, oczywiście, o nożowym (...)
Dlaczego SmakProstoty.pl uwielbia kuchnię?
Artykuł
Artykuł

Dlaczego SmakProstoty.pl uwielbia kuchnię?

Pasję w życiu trzeba mieć. A że nasz zespół ma ich milion, zebrał je wszystkie razem i stworzył konglomerat (...)
SmakProstoty.pl - Japońskie noże mistrza Hideo Kitaoka - tradycja zaklęta w stali Shirogami
Film
Film

Hideo Kitaoka - tradycyjne, japońskie noże ze stali Shirogami

Niezwykle cenione na świecie, ręczne, japońskie rzemiosło znalazło swoje odbicie w linii noży Tradition, mistrza Hideo (...)
Jak dbać o japońskie noże Chroma? O konserwacji, ostrzeniu i przechowywaniu
Artykuł
Artykuł

Jak dbać o japońskie noże Chroma? O konserwacji, ostrzeniu i przechowywaniu

KONSERWACJA I OSTRZENIE JAPOŃSKICH NOŻY CHROMA   Japońskie noże Chroma odmieniają życie. Ultraostre japońskie (...)
Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Hideo Kitaoka?
Artykuł
Artykuł

Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Hideo Kitaoka?

KONSERWACJA I OSTRZENIE JAPOŃSKICH NOŻY MISTRZA HIDEO KITAOKA   Serie mistrzowskich, ręcznie kutych damasceńskich (...)
Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Sirou Kamo?
Artykuł
Artykuł

Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Sirou Kamo?

KONSERWACJA I OSTRZENIE JAPOŃSKICH NOŻY MISTRZA SIROU KAMO    Współczesnemu Europejczykowi, miłośnikowi (...)
Jak dobrać nóż? Poradnik dla szukających odpowiedniego ostrza
Artykuł
Artykuł

Jak dobrać nóż? Poradnik dla szukających odpowiedniego ostrza

Jak dobrać nóż? Jaki nóż warto kupić? Oba pytania pojawiają się coraz częściej w świadomości gotujących. (...)
Akceptujemy platnosci.plUPS

Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.