Produkty polecane

żeliwne patelnie

Dlaczego jest niewielu brodatych kucharzy?
Artykuł
Artykuł

Dlaczego jest niewielu brodatych kucharzy?

Czas na rozprawienie się z kolejnym kuchennym, zabawnym mitem. Dziś o brodzie i gotowaniu. Brodzie, oczywiście, męskiej. (...)
Ile mierzy moja patelnia? Jak rozumieć pojęcie średnicy patelni
Artykuł
Artykuł

Ile mierzy moja patelnia? Jak rozumieć pojęcie średnicy patelni

Kwestia rozmiaru patelni, pozornie błaha, prowokuje często kontrowersje. Producenci patelni podają z reguły jeden jedyny (...)
Jak dobrać patelnię i umiejętnie smażyć - porady specjalisty
Artykuł
Artykuł

Jak dobrać patelnię i umiejętnie smażyć - porady specjalisty

Jaką patelnię warto kupić? Na co zwrócić uwagę? Takie pytanie niezwykle często zadają mi Klienci naszego sklepu, (...)
Jak smażyć bez tłuszczu - czyli sposób na zamordowanie patelni, otrucie najbliższych i spopielenie dobytku
Artykuł
Artykuł

Jak smażyć bez tłuszczu - czyli sposób na zamordowanie patelni, otrucie najbliższych i spopielenie dobytku

Internet kocha mody, afery i farmazony. Trudno, taka już jego specyfika, że pisać, co chce, każdy może. Szkoda tylko, (...)
Jak używać i konserwować żeliwne patelnie i garnki Skeppshult?
Artykuł
Artykuł

Jak używać i konserwować żeliwne patelnie i garnki Skeppshult?

CIĘŻAR ŻELIWNYCH NACZYŃ ICH ATUTEM   Prosimy pamiętać, iż naczynia żeliwne firmy Skeppshult są wiele cięższe (...)
Jak używać żeliwnych naczyń marki Staub
Artykuł
Artykuł

Jak używać żeliwnych naczyń marki Staub

Jedne z najpiękniejszych naczyń świata – żeliwne garnki, brytfanny, woki i patelnie francuskiej marki Staub, łączą (...)
Naczynia Skeppshult - skandynawski biały kruk czarnego żeliwa
Artykuł
Artykuł

Naczynia Skeppshult - skandynawski biały kruk czarnego żeliwa

Żeliwo jest przesycone symboliką. Kojarzy się z ziemią, pramaterią, siłami, z którymi człowiek może się (...)
Smażenie, przemiany chemiczne w tłuszczach i ich wpływ na organizm
Artykuł
Artykuł

Smażenie, przemiany chemiczne w tłuszczach i ich wpływ na organizm

Dla potrzeb sklepu www.smakprostoty.pl i naszych widzów na kanale You Tube stworzyliśmy, nieco ironiczny, ale traktujący (...)
Świat patelni, część 1 - Raj ze znawstwem wysmażony
Artykuł
Artykuł

Świat patelni, część 1 - Raj ze znawstwem wysmażony

Patelnia, zupełnie niezbędna w kuchni, stara jak sam świat, jest dobra na wszystko. Niezależnie od tego, jak banalnie, (...)
Świat patelni, część 3 - Grillowane niebo w gębie
Artykuł
Artykuł

Świat patelni, część 3 - Grillowane niebo w gębie

Aromat grillowanej potrawy, który rozchodzi się z kuchni po całym mieszkaniu, nie ma sobie równych. Zjawiskowe (...)
Świat patelni, część 4 - Płytkie jajeczne i naleśnikowe aromaty
Artykuł
Artykuł

Świat patelni, część 4 - Płytkie jajeczne i naleśnikowe aromaty

Aromaty, a owszem, płytkie, ale nie zwyczajne! Zyskiwane dzięki specyficznym, bo właśnie płytkim w stopniu najwyższym, (...)
Świat patelni, część 5 - Wysokie ścianki patelni Szefa Kuchni
Artykuł
Artykuł

Świat patelni, część 5 - Wysokie ścianki patelni Szefa Kuchni

Często, jako specjalista z zakresu żywienia, technik i technologii kulinarnych, spotykam się pytaniami klientów (...)
Akceptujemy platnosci.plUPS

Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.