Produkty polecane

Kasumi Damascus - Serie

Japońskie noże Kasumi Damascus zostały wykute z 32 warstw wysokowęglowej stali VG-10 o twardości 60 stopni HRC w skali Rockwella. Dzięki zastosowanym tradycyjnym, ręcznym technikom kucia, łączenia wielu warstw stali pod kątem 15 stopni, stworzono zupełnie unikatowe, doskonale ostre noże zarówno dla profesjonalistów, jak i gotujących w domu.
25 generacja kowali pracujących dla marki Kasumi, w tym uczniowie słynnego mistrza Fujiwary Kanefusy, tworzą noże Kasumi w całkowicie ręcznym procesie kucia.
 

Akceptujemy platnosci.plUPS

Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.