Artykuły dla Ręcznie kuty japoński nóż do warzyw i owoców, stal Shirogami, 13,5 cm

Noże do obierania warzyw i owoców - wiedza w pigułce
Artykuł
Artykuł

Noże do obierania warzyw i owoców - wiedza w pigułce

Kuchenne liliputy, bez których nie da się obejść. Najmniejsi z najmniejszych, ale pełni temperamentu – (...)
Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Sirou Kamo?
Artykuł
Artykuł

Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Sirou Kamo?

KONSERWACJA I OSTRZENIE JAPOŃSKICH NOŻY MISTRZA SIROU KAMO    Współczesnemu Europejczykowi, miłośnikowi (...)
Jak dobrać nóż? Poradnik dla szukających odpowiedniego ostrza
Artykuł
Artykuł

Jak dobrać nóż? Poradnik dla szukających odpowiedniego ostrza

Jak dobrać nóż? Jaki nóż warto kupić? Oba pytania pojawiają się coraz częściej w świadomości gotujących. (...)
Akceptujemy platnosci.plUPS

Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.