Produkty polecane

patelnie żeliwne z porcelanową emalią

Ile mierzy moja patelnia? Jak rozumieć pojęcie średnicy patelni
Artykuł
Artykuł

Ile mierzy moja patelnia? Jak rozumieć pojęcie średnicy patelni

Kwestia rozmiaru patelni, pozornie błaha, prowokuje często kontrowersje. Producenci patelni podają z reguły jeden jedyny (...)
Jak dobrać patelnię i umiejętnie smażyć - porady specjalisty
Artykuł
Artykuł

Jak dobrać patelnię i umiejętnie smażyć - porady specjalisty

Jaką patelnię warto kupić? Na co zwrócić uwagę? Takie pytanie niezwykle często zadają mi Klienci naszego sklepu, (...)
Jak używać patelni grillowej
Artykuł
Artykuł

Jak używać patelni grillowej

Patelnia grillowa wymaga, podobnie jak i wszystkie patelnie tego świata, cierpliwości, stosowania się do zasad jej używania (...)
Jak używać żeliwnych naczyń marki Staub
Artykuł
Artykuł

Jak używać żeliwnych naczyń marki Staub

Jedne z najpiękniejszych naczyń świata – żeliwne garnki, brytfanny, woki i patelnie francuskiej marki Staub, łączą (...)
Smażenie, przemiany chemiczne w tłuszczach i ich wpływ na organizm
Artykuł
Artykuł

Smażenie, przemiany chemiczne w tłuszczach i ich wpływ na organizm

Dla potrzeb sklepu www.smakprostoty.pl i naszych widzów na kanale You Tube stworzyliśmy, nieco ironiczny, ale traktujący (...)
Świat patelni, część 1 - Raj ze znawstwem wysmażony
Artykuł
Artykuł

Świat patelni, część 1 - Raj ze znawstwem wysmażony

Patelnia, zupełnie niezbędna w kuchni, stara jak sam świat, jest dobra na wszystko. Niezależnie od tego, jak banalnie, (...)
Świat patelni, część 2 - Smażone, duszone i na stół serwowane smaki
Artykuł
Artykuł

Świat patelni, część 2 - Smażone, duszone i na stół serwowane smaki

By smażenie, duszenie i podsmażanie, czyli najbardziej popularne i najczęściej wykonywane kuchenne czynności przebiegały (...)
Świat patelni, część 3 - Grillowane niebo w gębie
Artykuł
Artykuł

Świat patelni, część 3 - Grillowane niebo w gębie

Aromat grillowanej potrawy, który rozchodzi się z kuchni po całym mieszkaniu, nie ma sobie równych. Zjawiskowe (...)
Świat patelni, część 4 - Płytkie jajeczne i naleśnikowe aromaty
Artykuł
Artykuł

Świat patelni, część 4 - Płytkie jajeczne i naleśnikowe aromaty

Aromaty, a owszem, płytkie, ale nie zwyczajne! Zyskiwane dzięki specyficznym, bo właśnie płytkim w stopniu najwyższym, (...)
Świat patelni, część 5 - Wysokie ścianki patelni Szefa Kuchni
Artykuł
Artykuł

Świat patelni, część 5 - Wysokie ścianki patelni Szefa Kuchni

Często, jako specjalista z zakresu żywienia, technik i technologii kulinarnych, spotykam się pytaniami klientów (...)
Akceptujemy platnosci.plUPS

Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.