Produkty polecane

noże kuchenne

Czy blondyni gotują lepiej?
Artykuł
Artykuł

Czy blondyni gotują lepiej?

Odpowiedź na to skomplikowane, bądź co bądź, pytanie, jest prosta. Najlepiej gotują łysi. Łysi naturalnie lub łysi (...)
Güde - niemiecki władca noży idealnych
Artykuł
Artykuł

Güde - niemiecki władca noży idealnych

By mówić o przedmiocie idealnym, trzeba móc z pełną odpowiedzialnością przyznać, iż jest niepospolicie (...)
Jak dbać o japońskie noże Chroma? O konserwacji, ostrzeniu i przechowywaniu
Artykuł
Artykuł

Jak dbać o japońskie noże Chroma? O konserwacji, ostrzeniu i przechowywaniu

KONSERWACJA I OSTRZENIE JAPOŃSKICH NOŻY CHROMA   Japońskie noże Chroma odmieniają życie. Ultraostre japońskie (...)
Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Hideo Kitaoka?
Artykuł
Artykuł

Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Hideo Kitaoka?

KONSERWACJA I OSTRZENIE JAPOŃSKICH NOŻY MISTRZA HIDEO KITAOKA   Serie mistrzowskich, ręcznie kutych damasceńskich (...)
Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Sirou Kamo?
Artykuł
Artykuł

Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Sirou Kamo?

KONSERWACJA I OSTRZENIE JAPOŃSKICH NOŻY MISTRZA SIROU KAMO    Współczesnemu Europejczykowi, miłośnikowi (...)
Jak dobrać nóż? Poradnik dla szukających odpowiedniego ostrza
Artykuł
Artykuł

Jak dobrać nóż? Poradnik dla szukających odpowiedniego ostrza

Jak dobrać nóż? Jaki nóż warto kupić? Oba pytania pojawiają się coraz częściej w świadomości gotujących. (...)
Jak konserwować i ostrzyć japońskie noże Tojiro?
Artykuł
Artykuł

Jak konserwować i ostrzyć japońskie noże Tojiro?

KONSERWACJA I OSTRZENIE JAPOŃSKICH NOŻY TOJIRO   Niezależnie od tego, czy dana linia noży Tojiro należy do grupy (...)
Jak ostrzyć i konserwować niemieckie noże Güde?
Artykuł
Artykuł

Jak ostrzyć i konserwować niemieckie noże Güde?

KONSERWACJA I OSTRZENIE NIEMIECKICH NOŻY GÜDE   Ręcznie kute, wyjątkowej jakości noże niemieckiej rodzinnej (...)
Japońskie noże Itamae Suminagashi marki Chroma - ręcznie kuta perfekcja dla maksymalistów
Artykuł
Artykuł

Japońskie noże Itamae Suminagashi marki Chroma - ręcznie kuta perfekcja dla maksymalistów

Unikat na skalę światową, przepiękne, ręcznie kute, damasceńskie japońskie noże kuchenne, Itamae Suminagashi, należą (...)
Japońskie noże Kichiji w polskiej kuchni - jak wybrać najwłaściwsze ostrze
Artykuł
Artykuł

Japońskie noże Kichiji w polskiej kuchni - jak wybrać najwłaściwsze ostrze

Moja wielka miłość – noże japońskie – przechodziła, na przestrzeni lat, bardzo różne stadia – (...)
Konserwacja i ostrzenie japońskich noży Kichiji Original
Artykuł
Artykuł

Konserwacja i ostrzenie japońskich noży Kichiji Original

Japońskie noże marki Kichiji, powstające w tradycyjnej kuźni, w mieście Sakai, w prefekturze Osaka, wymagają od swoich (...)
Lewe ręce do krojenia
Artykuł
Artykuł

Lewe ręce do krojenia

Leworęczni - czy to z natury, czy z racji lenistwa - są wyraźnie dyskryminowani. O ile dyskryminacja w przypadku tych (...)
Akceptujemy platnosci.plUPS

Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.