Produkty polecane

noże do kuchni

SmakProstoty.pl - Unikatowe, japońskie noże damasceńskie Boba Kramera - linia Stainless Steel
Film
Film

Bob Kramer - japońskie, 100-warstwowe, damasceńskie noże Stainless Steel

Uznany za autorytet w dziedzinie kucia i ostrzenia luksusowych, mistrzowskich noży kuchennych, Amerykanin, Bob Kramer, (...)
SmakProstoty.pl - Japoński unikat - noże kute ze stali i żelaza - Haiku Kurouchi Tosa
Film
Film

Chroma - Chwytające za serce japońskie noże Haiku Kurouchi Tosa

Linia mistrzowskich, ręcznie kutych, japońskich noży Haiku Kurouchi Tosa, marki Chroma, należy do niezwykle wąskiego (...)
Güde - niemiecki władca noży idealnych
Artykuł
Artykuł

Güde - niemiecki władca noży idealnych

By mówić o przedmiocie idealnym, trzeba móc z pełną odpowiedzialnością przyznać, iż jest niepospolicie (...)
SmakProstoty.pl - Ręcznie kute damasceńskie noże marki Güde - Damast 300
Film
Film

Güde - Noże damasceńskie kute ręcznie z 300 warstw stali

Jedne z najgenialniejszych noży świata powstają w rodzinnej manufakturze niemieckiej marki Güde. Można je określić (...)
SmakProstoty.pl - GUDE - Ręcznie kute, luksusowe noże Kappa z litej stali
Film
Film

Güde – kute ręcznie noże kuchenne - Kappa

Ultratwarde, ascetyczne w prostocie, stworzone z litej stali, przepiękne, ręcznie kute noże z serii Kapppa marki Güde (...)
SmakProstoty.pl - GUDE - Ręcznie kute, luksusowe noże Alpha z trzonkami z dębu beczkowego
Film
Film

Güde – ręcznie kute niemieckie noże - Alpha z dębu beczkowego

Seria ręcznie kutych noży Alpha z okładziną wykonaną z dębu beczkowego jest prawdziwym dziełem sztuki, które (...)
SmakProstoty.pl - GUDE - Ręcznie kute, luksusowe noże Alpha z trzonkami z drewna oliwnego
Film
Film

Güde – ręcznie kute niemieckie noże - Alpha z drewna oliwnego

Słynąca ze swojej już ponad 100-letniej tradycji rodzinna manufaktura Güde ze znanego miasta Solingen tworzy ponadczasowe, (...)
Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Hideo Kitaoka?
Artykuł
Artykuł

Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Hideo Kitaoka?

KONSERWACJA I OSTRZENIE JAPOŃSKICH NOŻY MISTRZA HIDEO KITAOKA   Serie mistrzowskich, ręcznie kutych damasceńskich (...)
Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Sirou Kamo?
Artykuł
Artykuł

Jak dbać o ręcznie kute japońskie noże mistrza Sirou Kamo?

KONSERWACJA I OSTRZENIE JAPOŃSKICH NOŻY MISTRZA SIROU KAMO    Współczesnemu Europejczykowi, miłośnikowi (...)
Jak dobrać nóż? Poradnik dla szukających odpowiedniego ostrza
Artykuł
Artykuł

Jak dobrać nóż? Poradnik dla szukających odpowiedniego ostrza

Jak dobrać nóż? Jaki nóż warto kupić? Oba pytania pojawiają się coraz częściej w świadomości gotujących. (...)
Jak konserwować i ostrzyć japońskie noże Tojiro?
Artykuł
Artykuł

Jak konserwować i ostrzyć japońskie noże Tojiro?

KONSERWACJA I OSTRZENIE JAPOŃSKICH NOŻY TOJIRO   Niezależnie od tego, czy dana linia noży Tojiro należy do grupy (...)
Jak ostrzyć i konserwować niemieckie noże Güde?
Artykuł
Artykuł

Jak ostrzyć i konserwować niemieckie noże Güde?

KONSERWACJA I OSTRZENIE NIEMIECKICH NOŻY GÜDE   Ręcznie kute, wyjątkowej jakości noże niemieckiej rodzinnej (...)
Akceptujemy platnosci.plUPS

Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.