Produkty polecane

Jak kupić na raty?

noże japońskie Sirou Kamo, kute ręcznie japońskie noże

Jeden z najbardziej szanowanych mistrzów tradycyjnego, japońskiego kowalstwa, Sirou Kamo, jest perfekcjonistą. Wiele etapów produkcji zjawiskowych ostrzy przeprowadza sam, nie pozwalając zbliżyć się do noża mniej wtajemniczonym mistrzom kowalstwa.
Unikatowe, ręcznie kute japońskie noże kuchenne mistrza Sirou Kamo stanowią synonim noży doskonałych i są niepowtarzalnym prezentem dla kochających gotować. W linii kutych ręcznie noży kuchennych znajdują się noże kucharza - Gyuto, tasaki, noże do warzyw i owoców Nakiri oraz noże Santoku.
Video Szkoła Krojenia, artykuły opisujące typy ostrzy i porady dyplomowanego specjalisty z zakresu żywienia, technik i technologii kulinarnych przybliżą istotę luksusowych, japońskich noży. Wybór ułatwi też poniższa zawężarka cech.

Nawigacja wg cech
Zamknij
Liczba produktów: 6
eKredytAkceptujemy platnosci.plUPS

Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.