noże japońskie Sirou Kamo, kute ręcznie japońskie noże
Jeden z najbardziej szanowanych mistrzów tradycyjnego, japońskiego kowalstwa, Sirou Kamo, jest perfekcjonistą. Wiele etapów produkcji zjawiskowych ostrzy przeprowadza sam, nie pozwalając zbliżyć się do noża mniej wtajemniczonym mistrzom kowalstwa.
Unikatowe, ręcznie kute japońskie noże kuchenne mistrza Sirou Kamo stanowią synonim noży doskonałych i są niepowtarzalnym prezentem dla kochających gotować. W linii kutych ręcznie noży kuchennych znajdują się noże kucharza - Gyuto, tasaki, noże do warzyw i owoców Nakiri oraz noże Santoku.
Artykuły opisujące typy ostrzy i porady dyplomowanego specjalisty z zakresu żywienia, technik i technologii kulinarnych przybliżą istotę luksusowych, japońskich noży. Wybór ułatwi też poniższa zawężarka cech.
NIESTETY, NOŻE MISTRZA SIROU KAMO SĄ CZASOWO NIEDOSTĘPNE W POLSCE!
Producent: Sirou Kamo
Cena: 579 zł
Producent: Sirou Kamo
Cena: 1115 zł
Producent: Sirou Kamo
Cena: 1185 zł
Producent: Sirou Kamo
Cena: 1295 zł
Producent: Sirou Kamo
Cena: 1295 zł
Producent: Sirou Kamo
Cena: 1335 zł

Copyright 2021 www.smakprostoty.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.
Autorskie opisy produktów, bazy danych, artykuły, scenariusze filmów i materiały wideo zamieszczone w sklepie smakprostoty.pl należą do właścicieli serwisu i są chronione prawem autorskim.
Powielanie, kopiowanie, modyfikowanie jest zabronione.