noże japońskie Hideo Kitaoka, ręcznie kute japońskie noże
Unikatowe, kute japońskie noże mistrza Hideo Kitaoka zamykają w sobie esencję tajemnej, przekazywanej z pokolenia na pokolenie starożytnej wiedzy o tworzeniu perfekcyjnego ostrza. Ręcznie kute damasceńskie noże mistrza Kitaoka to wcielona perfekcja - nietuzinkowy prezent dla pasjonatów tego, co najlepsze. To jedne z najdoskonalszych noży świata. Zjawiskową linię noży uzupełniają też noże dla osób leworęcznych. Hideo Kitaoka specjalizuje się, zasadniczo, w trzech typach ostrzy. Dominują tu noże kucharza, noże do ryb - Deba i długie noże do sushi i sashimi.
Artykuły opisujące typy ostrzy i porady dyplomowanego specjalisty z zakresu żywienia, technik i technologii kulinarnych przybliżą istotę luksusowych, japońskich noży. Wybór ułatwi też poniższa zawężarka cech.
Producent: Hideo Kitaoka
Cena: 795 zł

Copyright 2021 www.smakprostoty.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.
Autorskie opisy produktów, bazy danych, artykuły, scenariusze filmów i materiały wideo zamieszczone w sklepie smakprostoty.pl należą do właścicieli serwisu i są chronione prawem autorskim.
Powielanie, kopiowanie, modyfikowanie jest zabronione.