Produkty powiązane

Pokaż wszystkie

Produkty polecane

Szkoła krojenia, część II

Drugi odcinek Szkoły Krojenia stanowi kontynuację lekcji osiągania mistrzostwa w posługiwaniu się kuchennym nożem. Pierwsza część Szkoły Krojenia uczyła najbardziej podstawowych technik i tricków. Tu możemy przejść na etap bardziej zaawansowany.


Szef sklepu SmakProstoty.pl, specjalista z zakresu żywienia, technik i technologii kulinarnych, nauczy wszystkich wielbicieli kuchni, jak doskonale szatkować i siekać. Pokaże, używając japońskich oraz tradycyjnych, ręcznie kutych noży, że w szybkim i sprawnym krojeniu można odnaleźć dające ogromną przyjemność zapamiętanie.


Ci z Państwa, którzy pokuszą się na odbycie treningu prowadzonego przez naszego specjalistę, mogą, po włożeniu odpowiedniego wysiłku w proces szatkowania i siekania, stać się prawdziwymi, podziwianymi przez bliskich, mistrzami tych kuchennych „dyscyplin”.

Akceptujemy platnosci.plUPS

Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.