Produkty powiązane

Pokaż wszystkie

Produkty polecane

Szkoła krojenia, część I

Zapraszamy Państwa do obejrzenia pierwszego z trzech odcinków profesjonalnej Szkoły Krojenia, którą poprowadzi specjalista z zakresu żywienia, technik i technologii kulinarnych, a zarazem szef sklepu SmakProstoty.pl.


Logiczna, czytelna dla laika video-prezentacja pozwoli zrozumieć, jak w najbardziej ergonomiczny sposób wykorzystywać czubek, środek oraz koniec noża. Prowadzona przez specjalistę Szkoła Krojenia zapozna Państwa z kilkoma bardzo użytecznymi metodami, które, po treningu, mogą dać zupełnie zaskakujące efekty.


Ten, kto do noża czuł respekt, przerodzi się w prawdziwego mistrza, którego ostrze pokroi z maestrią szefa kuchni każdy produkt – od miękkich pomidorów, przez elastyczny koperek, na twardej cebuli skończywszy.

Zapraszamy gorąco wszystkich, którzy wiedzą, że doskonalenie kuchennego warsztatu jest konieczne dla coraz bardziej wysublimowanego gotowania.

Akceptujemy platnosci.plUPS

Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.