Produkty powiązane

Pokaż wszystkie

Produkty polecane

Ostrzałki prętowe – prosta metoda ostrzenia noży

Ostry nóż gwarantuje nie tylko doskonale sprawne, ale i bezpieczne krojenie. Ostrze niemal samo „wchodzi” w produkt, nie trzeba używać siły, by go do krojenia przymuszać. Ale – by noże kuchenne były niezawodne, czyli ostre, trzeba poświęcić im nieco uwagi.
 

Odważniejsi gotujący sięgają po ostrzałki prętowe, tzw. stalki. Ostrzenie na nich wymaga praktyki, niemniej – daje doskonałe efekty.
 

Nasz film pokaże Państwu jedną z prostych metod ostrzenia noży na ostrzałkach prętowych. Mamy nadzieję, że za jego sprawą świat ostrzałek prętowych stanie się Państwu bliższy.
 

Specjalista z zakresu technologii kulinarnych wyjaśni różnicę między różnymi typami ostrzałek, opowie też anegdotę o nożu, który pokonał stalkę. Zapraszamy!
 

Akceptujemy platnosci.plUPS

Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.